english
radovi
studio
kontakt
 
 

Studio Cuculić je studio za grafički dizajn i vizualne komunikacije, osnovan 2004. godine u Zagrebu. Još od svojih početaka studio je svoje djelovanje usmjerio u 2 pravca: tržišne komunikacije i dizajn za kulturu.

Među tržišnim projektima posebno mjesto zauzimaju projekti osmišljavanja vizualnih identiteta, opreme proizvoda i oglašavanja za klijente kao što su Istravino, Badel 1862, Iločki podrumi, Proximity Zagreb i EPH.

Na kulturnom polju studio je ostavio upečatljiv trag oblikovanjem komunikacijskih materijala za kazališta, muzeje, galerije i festivale: Gradsko dramsko kazalište Gavella, Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat, Muzej Lapidarium, Gradska galerija Pula, Zavičajni muzej Poreštine...

Projekti Ogulin zavičaj bajke, Ogulinski festival bajke, Muzej čipke u Lepoglavi, Buzet grad tartufa, Plitvičke doline, Kuća A.G. Matoša u Tovarniku te Tar Vabriga nastali su u suradnji s tvrtkama Muze i Revolucija, s kojima Studio Cuculić kao dio kreativnog klastera radi na interdisciplinarnim i multimedijalnim projektima postava muzeja, razvoju centara za posjetitelje te interpretacijskih ruta.

Kreativnost studija prepoznata je i izvan granica pa je uz domaće osvojio i niz međunarodnih nagrada za grafički dizajn, radovi mu se objavljuju u većini relevantnih svjetskih časopisa za dizajn te redovito sudjeluje na renomiranim izložbama.